Choď na obsah Choď na menu
 


Poradňa

 Poradna 

 

 

Do komentárov píšte s čim si neviete dať rady alebo to, čo by ste chceli na tejto stránke mať.

pejsek

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

olizovanie steny

(Jerik, 20. 3. 2013 16:58)

náš 2,5 ročný ,2kg psík yorkshir v poslednom čase cca pol rok olizuje steny v izbach ,dokonca až do tej miery ,že vznikajú fľaky a miesta vylízané až do panela....zlikviduje aj omietku.....usudzujem ,že mu chýba vápnik...ako ho dostať do tela?...krmime ho zmesou granúl,občas kúsok surového mäska..poradte čo robiť...chceme totižto nanovo maľovať:)

Re: olizovanie steny

(Tina, 29. 4. 2013 21:10)

Skúste zájst k veterinárovi na nejaké vitamíny s obsahom vápnika alebo existuju kysle prípravky proti totmu ktoré na tie miesta nastriekate a už by to nemal robiť. :)

Čo jej je?

(Terézia, 7. 3. 2013 8:47)

Pred mesiacom a pol sme si kúpili psika.. Yorkshirský teriér (fenka).. Doteraz bolo všetko v poriadku.. No dnes v noci som sa zobudila na nejake divne zvuky..Pozrela som na chodbu (kde spinkava), a vracala..Bolo to riedke hnedé-ako hovno.. Aj to tak smrdelo.... Od rana už nezvracala.. ALE.... Položila som si ju do postele a tam mi zaspinkala.. Cca za taku pol hodinku som prišla za ňou a pod ňou bola véééélka mlaaaka.. V spánku sa pocikala..
A stále iba ležká a spinká.. Nevieme čo jej je.. Môže byť nachladnutá???PROSIIIIIM poraďte...
Mám s ňou ísť ku zverolekarke??? :((

Re: Čo jej je?

(Tina, 29. 4. 2013 21:08)

Skústes ňou zájsť ku zverolekárovi. Može tobyť nejaká porucha v žalúdku ... alebo jej dajte odčervovaciu tabletku. :)

Vždy breše na jedného člena rodiny

(Miriam, 23. 2. 2013 9:45)

Dobrý deň. Mám psíka: Pekingsky palácový psík. Stále breše na jedného člena rodiny, konkrétne je to babka. Tá bola proti, aby sme našu Lolu mali v dome. A ten istý problém máme aj keď k nám niekto príde na návštevu. Breše aj na tých, ktorých už pozná a tak stále ju musím vyniesť preč do jej izby, kde sa bojí a stále skňučí..ako by som ju mohla odnaučiť ten brechot? Samozrejme, že je to prirodzené, ak príde niekto cudzí, ale ona neprestane, aj keby u nás niekto bol celé dva dni a hlavne na našu babku, ktorá býva s nami v dome. Vždy keď začne,zvýšim hlas, aj dostane jednu za ucho, no nič nepomáha, aj keď ju mám na rukách, ona nikdy neprestane... mamka sa už na to hnevá a vyhráža sa, že skončí vonku, pekne na dvore.. poprosím o nejakú radu,, Ďakujem

Re: Vždy breše na jedného člena rodiny

(Tina, 29. 4. 2013 21:07)

Skúste ju nejako zaujať niečím iným nejakou pochúťkou alebo hračkou. :)

Re: Vždy breše na jedného člena rodiny

(Tina, 29. 4. 2013 21:07)

Skúste ju nejako zaujať niečím iným nejakou pochúťkou alebo hračkou. :)

hngzž

(lenkplav, 14. 4. 2013 16:46)

ghkozfmviozjmciu

Olizovanie čumáka

(abcd, 3. 2. 2013 17:52)

Dobrý deň,mám psa a posledné dva dni sa v jednom kuse zalizuje a olizuje si čumák..neprestajne..neviete náhodou niekto čo mu môže byť?toto ešte nikdy nerobil

Re: Olizovanie čumáka

(Tina, 8. 2. 2013 19:49)

Skúste sa pozrieť či ho nemá niekdy naškrabaný alebo začervenaný ... určite tom nebude nič vážne :) Skúste sa informovať zverloekára na nejakú masť :)

Labradorský retríver

(zuzana, 18. 1. 2013 18:00)

Dobrý deň,mám taký problém.. Mám labradora,ktorá ma 9mesiacov. Na prechádzke moc ťahá. Snažím sa ju upozorňovať,niekedy keď šklbne si sadne a pozerá čo spravím... Chvíľku neťahá a znovu začne... Ako by som ju mohla od toho odnaučiť? Ďakujem

Re: Labradorský retríver

(Tina, 2. 2. 2013 20:48)

Tak ja som to svojho psa naučila tak že som s ním chodila často na prechádzky a dala som ho uplne na kratko a keď potiahol tak som si ho prudko pritiahla k sebe a povedala k nohe ... takto to išlo asi týždeň vkuse. Musíte mať veľku trpezlivosť a robiť to stále dookola ono jej to dojde :)

Moja bíglica

(Lulu, 28. 12. 2012 16:39)

Dobrý deň,chcela by som vás požiadať o radu. Mám skoro 3 ročnú bíglicu z útulku je veľmi inteligentná a učenlivá v meste chodí poslušne pri nohe,a môžem si ju pustiť a keď na ňu zavolám a mám dobroty vždy poslušne pribehne,cez víkendy chodievame na dedinu na chalupu,je to poľovnícky pes a na každej prechádzke chytá stopu a neskutočne tiahne na vodítku,úplne moje príkazy ignoruje a nereaguje ani na maškrty... Chcem poradiť či by sa ju dalo naučiť aj na dedine kde cíti zvieratá naučiťchodiť bez vodítka.

Re: Moja bíglica

(Tina, 2. 2. 2013 20:45)

Ahoj .... taktiež mám doma bíglicu a tiež je takáto keď s ňou pojdem niekde do lesa ... ale ja som si na to už trocha zvikla ale postupne som ju naučila chodiť pi nohe ale niekedy ju nechám vlne n voditku nech sa trocha vybehá :)

anglicky buldog

(ana, 1. 1. 2013 15:22)

dobry den,chcem vaspoprosit o radu mame psa anglickeho buldoga bez pp ma dva roky a chceli by sme pre neho fenku citala som inzerat kde daruju fenku tohoto plemena ma 3roky vraj ju uz pripustali no nezostala kotna a tu je moja otazka ci vobec brat takuto fenku a kde by mohla byt pricina preco nezostala kotna.

dakujem za odpoved

Moja bíglica

(Lulu, 28. 12. 2012 16:42)

Dobrý deň,chcela by som vás požiadať o radu. Mám skoro 3 ročnú bíglicu z útulku je veľmi inteligentná a učenlivá v meste chodí poslušne pri nohe,a môžem si ju pustiť a keď na ňu zavolám a mám dobroty vždy poslušne pribehne,cez víkendy chodievame na dedinu na chalupu,je to poľovnícky pes a na každej prechádzke chytá stopu a neskutočne tiahne na vodítku,úplne moje príkazy ignoruje a nereaguje ani na maškrty... Chcem poradiť či by sa ju dalo naučiť aj na dedine kde cíti zvieratá naučiťchodiť bez vodítka.

vycvik psov

(monika, 1. 12. 2012 21:17)

dobry den ! volam sa Monika.
Mate psika ktori Vas neposlucha, robi zle a neviete co snim ? chcete ho vicvicit a neviete ako ? to nieje problem. Staci mi napisat na facebooku (Monči pes Arvaiova) dohodneme sa a ja Vam ho vycvicim. Je mi jedno o akeho psika ide, ci je to fenka alebo psik,ale cvicim len od 6 mesiacov !!!!!

po porode

(lucia j., 14. 11. 2012 12:40)

dobri den.mame doma sucku yorkshirskeho teriera ktora v nedelu 11.11.12 porodila 7 steniatok cistokrvnych zostalo nam 5.sucka ma styri roky,prvy krat ma steniatka.vazi okolo troch kil.
steniatka su zdrave piju mliecko vsetky maju 100g.
sucka nam nechce jest.skusaly sme jej dat hovadzie maso,hovadzi vyvar s granulami,syre ale nic nechce jest.chcela som sa vas spytat ako mam postupovat pri takomto probleme...mame obavu aby nestratila mlieko.mozeme jej na silu davat jest cez striekacku?
dakujem za skoru odpoved Lucia J.

Re: po porode

(Tina, 15. 11. 2012 16:38)

prepáčte ale na toto vám neviem odpovedať :( Skúste sa opýtať zverolekára :) ale myslím si že je to normálne ... skúste jej dávať rozmixovanú stravu :)

Border Kolia

(choseee, 22. 10. 2012 18:52)

Dobrý deň.
Rozmýšľam nad kúpou šteniatka Border Kólia.Chcel by som sa spýtať , na vaše skúsenosti s plemenon Border Kólia . Všade sa píše že je veľmi učenlivé , no rád by som aj názor niekoho kto sa stým stretol . Ja som ešte nikdy nemal psa , teda vlastne raz hej , ale to som mal tak 6-7 rokov :) . Chcel by som Vás aj poprosiť o nejaké rady , keby ho už kúpim ako ho odnaučím cikať doma a podobne . Mám 20 r , na psíka by som čas mal . Tento rok som maturoval a do práce nechodím , plánujem ísť na absolvenstkú prax , ktorá 6 mesiacov a je to len na 4 h denne . Myslíťe že by sa psík za túto dobu dokázal naučiť venčeniu ?
Veľmi pekne ďakujem za rady .


« predchádzajúci

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10

následující »