Choď na obsah Choď na menu
 


Poradňa

 Poradna 

 

 

Do komentárov píšte s čim si neviete dať rady alebo to, čo by ste chceli na tejto stránke mať.

pejsek

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Re: Asi zjedol zuvacku alebo spadol zo schodoch

(Tina, 14. 12. 2013 14:51)

Možno sa tým netreba príliš znepokojovať. Keď bude s psíkom už veľmi zle tak by trebalo navštíviť veterinára :)

Skňučanie

(Danka Bajzíková, 12. 12. 2013 14:36)

DDobrý deň,
Môžem sa Vás spítať: raz sme mojej fenke kúpili hračku pre deti, ktorá vydávala zvuky ako mačka ( zviera). Moja fenka začala skňučat. Nevedela som čo to znamená. Ked jej vždy dám tu hráčku skňučí.
DĎakujem za odpoveď :)

Re: Skňučanie

(Tina, 13. 12. 2013 12:07)

Možno jej ta hračka nerobí dobre a najvhodnejšie by bolo jej tú hračku nedávať :) niektorým psíkom takéto hračky ktoré vydávajú zvuky nerobia dobre :)

rada

(Barbora, 5. 12. 2013 18:13)

Dobry vecer, ja by som potrebovala 2 rady :) ...Mam dvoch jorksirov, jeden ma 5 mesiacov ( toho uz mam tri mesiace-Monti) a druhy ma 4 mesiace a mam ho od vcera- Deni :)
1. Ide o to,ze Deni by furt len jedol, nedavame mu vela,no furt nucha za jedlom a ked ide zrat rano aj vecer , tak nieze by jedol normalne,ale on to hlta ako vysavas (doslova) :) No a toho sa tyka prva rada, ako ho to mame oducit,to aby jedol tak normalne, pomaly,ze my mu to nezobereme ...
2. Kedze su to dvaja jorksiri,tak sa dost bijuu , mozme ich nechat aj samich v byte bez toho aby sme sa bali,ze sa dobiju napr od nudy do krvi ?? Kedze je to terier,tak sa toho troska bojim-e :)
Vopred Vam dakujem za odpoved.

Re: rada

(Tina, 8. 12. 2013 10:48)

Tak ako prvú radu na to hltavé jedenie nie je žiadna pomoc :) je to ešte šteniatko takže má radosť z každého jedl a nevie že kedy prestať a kedy je už plný :) To isté som mala aj so svojim psíkom no keď už mal okolo 8 mesiacov, tak ho to prešlo a je oveľa rozumnejší :) A rada na to bitie sa je, ale to už musíte posudiť sami. Musíte posúdiť, či sa bijú len tak nudy, pretože sa chcú hrať, alebo je to vážnejšie :) ak to prvé tak ich pokojne možete nechať samých a ak to druhé tak ich je najlepšie nechať samých doma len v oddelených izbách :)

Re: Re: rada

(Basa, 11. 12. 2013 16:59)

No uz je tyzden u nas a uz vidno kuusok zmenu,ze je to o nieco pomalsie hltanie :) Asi to bolo skor to,ze sa bal,ze mu to zoberieme ,,no ale urcite asi to bude aj tym,ze je steniatko a nevie kedy ma dost :) ... A k tomu druhemu, bitke,no je to skor take hrave bitie z nudy,vybitie energie ,,Takze to bude asi ok nechat ich aj samych .) ... A mozem sa este opytat ake su dobre granulky este pre jorksirov ?? Mame Royalky ,n o cheme to striedat aj s inymi,len neviem s akymi.. :) Ktore su take fakt,ze chutne pre psika a nielen take obycajne z Lidla a podobne :D

Re: Re: Re: rada

(Tina, 13. 12. 2013 12:06)

tak určite je veľa kvalitných značiek ktoré majú rozmanité príchute či už masove albo zeleninové ale aj kombinované :) Hlavne nech niesu veľmi veľke alebo veľmi malé granulky :) a moj psík má veľmi rád aj taštičky s maskom v takom guľášovom náleve alebo niečo podobné zo značky pedigree :)

hriskanie

(Pavel, 2. 12. 2013 20:29)

Máme nemeckeho ovčiaka (šteniatko. 3mesiace) a nevieme si rady s jeho hryskanim do ruky, nôh, proste do všetkeho, ikeď niekedy nezahryzne poriadne ale niekedy cvakne ostrimi zubkami do krvy, je doslova útočný na ruky, prosíme o radu. Skúšali sme po dobrom i po zlom a nefunguje to. Hračky na hryzenie má dosť.

Re: hriskanie

(Tina, 3. 12. 2013 15:23)

U šteniatok je to uplne normálne :) idú im zúbky tak ich to boli je to ako u malých detí :) treba to hlavne prečkať a kúpiť mu nejakú jedlú kosť na kusanie a ak vám kuše nábytok alebo niečo také tak treba kúpiť taký kyslý sprej ktorý psa odradí :) Môj psík to robil do 8 mesiacov :)

Uteka mi pes

(Romana, 28. 11. 2013 20:44)

Ahojte, v poslednom case mi dost casto uteka pes. Dieru si najde vsade. Bojim sa, ze sa mu nieco stane.. poradte mi nieco.. predtym taky nebol :(

Re: Uteka mi pes

(Tina, 30. 11. 2013 11:12)

Psy vačšinou utekjú hlavne kvôli tomu že si niekde našli "frajerku" alebo majú ruju :) Treba odstrániť všetky diery alebo počkať kým ho to prejde alebo ho naučiť že sa to nesmie :)

prosim o pomoc

(Nadežda, 29. 11. 2013 0:02)

dobry vecer, prosim Vas o fakt rychlu radu,mam pol rocnu bullteriericku,nic jej nebolo,ale odkedy som ju bola vencit a najedla sa,odvtedy sa jej zacali vyhadzovat po celom tele ruzove skvrnky,ktore sa teraz stale zvacsuju,co mam robit? bojim sa ze mi zomrie do rana dakujem

Re: prosim o pomoc

(Tina, 30. 11. 2013 11:11)

To by som ich musela vidieť... neviem o čo by mohlo isť možno je to len nejaká alergická reakcia na jedlo ale v každom prípade treba čo najrýchlejšie vyhľadať veterinára :)

jazvecik

(ja, 24. 10. 2013 15:59)

ahoj, mam veľký problém . mám jazvečicku a keď je sama doma tak neustále šteká. susedia na nás zavolali policajtov. neviem jej vysvetliť že má byť ticho. máme teraz problémy a mama sa bojí že nás vyhodia. dala mi jasné ultimátum: buď ju dá preč alebo ju to odnaučím.
je bojazlivá, po byte za mnou chodí všade aj na záchod, alebo keď spí a ja idem len dva kroky ďalej aj tak ide so mnou. zo začiatku mi to prišlo milé ale teraz je strašne nesamostatná. to isté robí aj pred obchodom. myslím že sa bojí byť sama. čakanie jej nevadí lebo keď sme čakali pred obchodom spolu, pokojne ležala a bola hádam ešte trpezlivejšia ako ja. prosím vás veľmi dobre poznám svoju situáciu a viem, že som na vine ja tak mi tu prosím nepíšte "chytré" komentáre. potrebujem nutne radu. ĎAKUJEM

Re: jazvecik

(Tina, 15. 11. 2013 14:30)

skuste urobiť nasledové : zavrite dvere a počuvajte čo bude robiť ... keď začne štekať nechajte ju tak a keď tíchne tak rzchlo vojdite a dajte jej nejakú maškrtu a dajte jej najavo to že prídete len vtedy ke´d bude ticho :) to treba opakovať až dovtedy kym to uplne nepochopí :)

ratlik

(majus1111@azet.sk, 4. 10. 2013 11:31)

Dobry den ,chcem sa spitat,kupili sme fenku ratlika a ma dost dlhe nohy,sused ma tiez ratlika a ten ma zase male a je aj dost mensi ,bojim sa ze by to mohol byt krizenec,za radu pekne dakujem.

Re: ratlik

(Tina, 15. 11. 2013 14:27)

mohla to zdediť po nejakých veľmi dávnych predkoch čiže áno je to možné že nieje úplne čistokrvná :)

ratlik

(majus1111@azet.sk, 4. 10. 2013 10:50)

Dobry den,chcem vas poprosit o radu,mame rocnu fenku stredneho ratlika a problem je v tom ,ze ak ju vyhresime,ci skrikneme ak spravi nieco zle,zacne vrcat,ceri zuby ako keby chcela zautocit,mam 2 deti a bojim sa ze by nas mohla pohryznut,mam ju predat alebo sa da v takejto situaci nieco poradit?za skoru odpoved vopred pekne dakujem.

Re: ratlik

(Tina, 15. 11. 2013 14:26)

keď začne ceriť zuby tak treba urobiť buď to že jej jasne dáte najavo že to nemá robiť a keď prestane musíte ju okamžite odmeniť :ú o treba skúšať veľmi veľa krát a nakoniec by to mala pochopiť :)

zlosť

(naťa, 22. 9. 2013 19:21)

Dobrý deň chcela by som radu mam 2 psov križencou ale oni sa majú radi v pohode. Ale mam kamarátky kotoré majú 2 križencou zo špicom a neviem ako to mam povedať moja sučka sa zamilovala to kamaratkiného psa tobyho a môj pes Bady si to všimol je strašne zúrivy do toho Tobyho a tie kamarátky majú aj sučku Džeky moja sučka hryzie a šteká do tej džeky a môj pes do tobyho Môžte mi dáko poradiť je to strašne zložite ale dúfam to pochopíte dakujem ..... Prosím o radu !!


« predchádzajúci

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10

následující »