Choď na obsah Choď na menu
 


Zimná móda

2. 12. 2013

 Teplé počasie je za nami a vy už možno premýšľate, ako budete chrániť svojho štvornohého miláčika pred zimou. Zkrátka, von sa musí ísť za každého počasia. Čo tak prečistiť šatník a dporiať naším kamarátom pár trendy kúsov ? :)

Do prírody

Ak patríte medzi športovcov, pre ktorých je prechádzka vačšinou odohrávana v lese alebo niekde "mimo civilizácie", tak určite svojho psíka oblečne do nepremokavého plášťa alebo vetrovky, ktorá neprefúkne. Ak je váš pes nezbedník a počas prechádzky rád stúpne do kaluže alebo blata, tak pre takéhoto je vhodná taktiež vetrovka alebo plášť, no určite v nejakej tmavšej alebo maskáčovej farbe. Takéto farby su praktické aj pe svetlé psy. Trendy sú aj reflexné farby, vďaka ktorým je psa v prírode oveľa lepšie vidieť.oležité je aj aby váš pes nemal oblečene len na teličku ale aj na nožkách,. Hlavne dlhosrstý psy majú vačšinou problém s tím, že sa im srsť zachytí do tŕňov alebo konárikov a rýchlo sa ušpinia.

Do mesta

Ak sa chystáte na prechádzku do mesta alebo spoločnosti, tak určite chcete aby váš psík vyzeral čo najkrajšie a najrozkošnejšie. Známe sú oblečky s kamienkami Swarovsky, rozne svetríky napr. s nórskym vzorom, či rozne kockované prúžkované. Ale taktiež tu dbajte na účelovosť. Takéto oblečenia by tiež mali byť teplé a pes by sa mal cítiť pohodlne. Vhodné sú aj kožúšky a kabátiky. 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.