Choď na obsah Choď na menu
 


Čo kúpiť psíkovi na Vianoce?

25. 11. 2013

 Či už zájdete do zverimexu alebo budete nakupovať pohodlne cez internet, zoženiete veľa zaujímavých darčekov pre vášho miláčika. Čo zrejme hrá v hitparáde darčekov su maškrty. Niesú drahé a psíčkovia ich milujú. Podľa svojich finančných možností, môžete psovi pripraviť nejaký baliček s maškrtkami. Výrobcovia sa snažia ponúkať čo najzdravšie pochúťky, bez farbív a konzervantov. Napríklad sušienky s arašidami, čučoriedkami alebo sušenými jablkami. Keď ich psík hryzie, čistia sa mu zuby.Dokonca ich možu ochutnať aj ľudia. Častokrát môžeme pred Vianocami nájsť rôzne maškrty v tvare vianočných motívov.  

Pre mlsné jazýčky

Pre takýchto psíkov sú najvhodnejšie balíčky plné dobrôt. Stále obľúbenejšou novinkou je psie pivo, napr. značky Bar - King.

 

Trocha zdravia a bezpečia

Nie každý psíček sa môže pýšiť pevným zdravím. V takom prípade sa cení nejaký liečebný produkt. Najčastejšie sa kupujú tabletky na odčervenie, na posilnenie srdiečka, dýchania a na zápaly ďasien. Vhodné sú aj rôzne vitamíny či už a zdravé kĺby alebo srsť.

Pre bezpečnosť vášho psíka sú tu napr. svietacie obojky. Pre starých psíkov je vhodná podložka, ktorú stači dať na pol minúty do mikrovlnky a psík si môže na celú hodinu užívať teplo. 

Originalita sa vyplatí

Chcete pre svojho miláčika pripraviť niečo originálne? Dajte mu upiecť psie vianočné pečivo! Alebo niečo môžete pripraviť aj doma, ako napríklad nejakú vianočnu tortičku zo všetkého čo máte doma. Je jedno čo ta dáte, len aby to psíkovi chutilo a aby to bolo preň vhodné.

Psí luxus

Ak chcete vášmu psíkovy dať obvzlášť odpočinkový darček, doprajte mu nejakú procedúru v kúpeloch. Pes si tam môže užiť ukľudňujúce kúpele, aroma masáže. K dispozicii sú taktiež aj salóny pre psov, kde možete dať psíkovi upraviť srsť, ostríhať pazúriky alebo ho poriadne vykúpať. 

Najbežnejšie darčeky, ktoré tiež potešia 

Psíkovi určite tiež postačia úplne jednoduché darčeky v podobe rôznych hračiek, či už tých pískacích, plyšových alebo loptičky. Jednou z variant sú aj maškrty alebo granule. Jednou z najobľúbenejších noviniek je tzv. Kong. Je vyrobený z kaučuku. Hodí sa pre väčšinu hier. Môže sa naplniť psími lahôdkami a tým zabavíte psa na dlhšiu dobu. Alebo Inteligenčné hry, kde ide o to, aby pes urobil určité úkony nato, aby dostal lahôdku z labyrintu.  

 

Šikovné je aj psovi zaobsatrať pelech spolu s nejakou dekou.

Vsaďte na originalitu

Čoraz častejšie je nakupovanie psích oblečkov. Či už vianočné santovské oblečenie alebo na bežné nosenie. Takéto kúsky sa najviac objavujú na plemenách malého vzrastu.

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.