Choď na obsah Choď na menu
 


Môj psík

havo

Angie

Moj psík sa volá Angie a je to čistokrvné plemeno Bígla.  

Vzhľad Angie : Je takej primeranej veľkosti a je trošku tučnejšia Má veľké tmavo-orieškovej farby oči ktorými vzbudzuje nežnosť ...nedá sa jej odolať. Jej popis vobec neopovedá tomu keď bola šteniatko..... vtedy mala peknú tmavohnedú farbu až do čierna na hlave a hnedé oblúky nad očami ináč bola celá čierna s bielymi labkami. No postupne sa menila a začala hnednúť :D .....Teraz má hlavu,zadok,a čiaru na chrbáte celú hnedú na tele má len trošku čiernej labky má biele . 

Povaha Angie : Má celkom dobrú povahu až na to že sa u nej často objavia lovecké pudy takže mačky,myši alebo hocičo čo nám behá po zahradke väčšinou naháňa ...ale neublížila by im . Je veľmi hravá niekedy až veľmi ....nenechá vás nič robiť a vždy upútava na vás pozornosť. Je dosť tvrdohlavá, nerada sa hladká, pretože chcela by sa len škrabať na brušku. Fotografovanie je asi jej záľubou ....je veľmi fotogenická ....vie ako sa má tváriť na fotke urobí nejakú pózu alebo nahodí taký výraz akoby sa smiala . Angie je strachopud a hlavne nemá rada hluk smetiarskych áut K iným psom má celkom dobrý vzťah ...sem-tam na nich zavrčí alebo zašteká ale to preto lebo sa chce s nimi hrať.

Galéria Angie

Keď ešte bola malá

 

BlueBoard.cz

 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

...

(lejla, 17. 4. 2012 15:05)

klaasny :)

...

(lejla, 17. 4. 2012 15:05)

klaasny :)

Jeeeeeeeeeee :-****

(Katka, 15. 11. 2011 13:50)

jeeeeeeeeej tvoj psík je ale pekný.....takze angie heeeeeej pekne meno a mas tu o nej napisane velmi pekne veci :)))) :P